INGREDIENTS
• 115g de
mantega pomada
• 100g de
sucre
• 115g de
sucre morè
• 2 ous
•
Vainilla en pols
• 115g
d’ametlles mòltes
• 210g de
farina
• 20g de
llevat químic
• 175 de
perles de xocolata
• 85g de
nous pelades i picades
• Un
pessic de sal
|
PREPARACIÓ
Barrejar la
mantega amb els dos sucres. Afegir els ous i la vainilla.
A part, barrejar la farina, l’ametlla, el llevat i la
sal.
Mesclar les dues barreges fins que quedi ben homogeni.
Afegir les perles de xocolata i les nous.
Disposar cullerades de massa sobre un paper de forn i
aixafar-les per donar-los forma de galetes.
Coure-les a 180º durant 7-8 minuts fins que es vegin
daurades. El temps dependrà de la mida de les galetes.
Deixar refredar i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada